Annen-Info.nl

Avondvierdaagse in Annen van 27 t/m 30 juni

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juni 2017 is het eindelijk zover: de Avondvierdaagse in Annen! We starten elke avond vanaf de Brink met om 18.10 uur een warming-up van Linda van Asselt  van Out of Control. Om 18.15 uur start de 10 km en om 18.20 uur start de 5 km.

Dit jaar zijn er wat veranderingen ten opzichte van vorig jaar, zo zijn alle kinderen welkom om de hele week mee te lopen, dus ook de kinderen uit de groepen 1 en 2. Ook is er voor iedereen de keuze om 5 km of 10 km te lopen. De keuze die wordt gemaakt, geldt voor de hele week.

 

Routes
Er zijn dit jaar weer leuke, nieuwe routes met leuke verrassingen onderweg. Daarnaast introduceren we de stempelkaart. Elke dag is er een stempelpost ingericht waar de kinderen hun stempelkaart kunnen laten afstempelen. Op de laatste dag mag iedereen verkleed meelopen.

Inschrijven
De kinderen van de basisschool in Annen en de omliggende scholen hebben de inschrijfformulieren inmiddels ontvangen en weer ingeleverd. Mocht dit laatste nu niet het geval zijn, dan kan dit in de week van de Avondvierdaagse op de Brink vanaf 17.30 uur. De kosten hiervoor zijn € 5,-. Dit geldt ook voor individuele lopers. Inschrijven voor alleen de vrijdagavond (dagmedaille) voor de kleuters is € 4,-. Individuele lopers kunnen ook één avond meelopen. De kosten hiervan zijn € 2,-, inclusief een kopje koffie/thee.   

Alle informatie staat ook op onze website: www.avondvierdaagse-annen.nl en je kunt ons ook volgen op Facebook www.facebook.com/a4d.annen en Instagram: www.instagram.com/avondvierdaagse

Voor vragen en of andere zaken zijn wij te bereiken via: . We hopen jullie allemaal te zien op de Brink op dinsdag 27 juni!

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl