Annen-Info.nl

Onderzoek naar de woningbehoeften in Annen en omgeving

De gemeente Aa en Hunze onderzoekt de woonbehoeften en woonwensen in Annen, Anloo, Oud- en Nieuw Annerveen, Spijkerboor en het bijbehorende de buitengebied. In 2011 was het laatste woningbehoefte-onderzoek voor deze omgeving. Sindsdien zijn de woningmarkt en de woningbehoeften veranderd. Hierdoor is geen actueel beeld meer van de vraag naar woningen in Annen en omgeving. Aan de hand van onder andere een huis-aan-huis verspreide enquête brengt de gemeente de actuele woonbehoeften en woonwensen in kaart.


Meedoen met het onderzoek
Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners van Annen en omgeving deelnemen aan het onderzoek. De enquête is daarom verspreid onder alle huishoudens in de bovengenoemde dorpen. Inwoners kunnen de enquête online of schriftelijk invullen. Het onderzoeksbureau Companen voert het onderzoek in opdracht van de gemeente Aa en Hunze uit.
Deelnemen aan de enquête kan tot vrijdag 20 oktober 2017.

In gesprek
Inwoners kunnen, naast de enquête, ook meepraten over het wonen in de dorpen. De gemeente organiseert hiervoor naar verwachting medio november een bijeenkomst. Aan het einde van de enquête kunnen deelnemers aangeven of ze interesse hebben in het bijwonen van de bijeenkomst.


Vragen
Heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met de enquêteafdeling van Companen, via (0800) 26 672 63, of met de heer G. Ebels van de gemeente Aa en Hunze, via 14 0592.

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl