Annen-Info.nl

Dringend hulp gezocht

In week 16 (16 tem 20 april) is er een collecte voor Kinderhulp Deze organisatie geeft vakanties van 1 tot meerdere dagen aan kinderen die uit minder draagkrachtige gezinnen komen en anders niet met vakantie gaan. In 2017 waren er bijna 100.000 aanvragen.

Er zijn een aantal lege plekken en afmeldingen die maken dat er waarschijnlijk niet in het hele dorp gecollecteerd kan worden. Graag zie ik die lege plaatsen weer opgevuld. U vindt waarschijnlijk dat iemand anders het wel kan doen en iemand anders denkt er net zo over. Daardoor moet een enkeling veel doen, maar als we met velen zijn doet ieder een klein stukje. Dus denk er nog eens over na ! Het kost ongeveer een uur van uw tijd en daarnaast samen met u de opbrengst tellen. Wilt u meer informatie kijk dan op www.collectenet.kinderhulp.nl

Aanmelden kan bij Hans Brandts Buys, Vlouwakkers 10 tel.: 0592 272.393 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook bij hem kun je informatie inwinnen voor je besluit ja te zeggen. Ik wacht op uw berichtje!

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl