Annen-Info.nl

Spaar al je sportvrienden in Annen.

Veelzijdig Annen, een groep van 15 detaillisten, heeft in samenwerking met 5 sportverenigingen uit het dorp een sportplaatjesactie opgezet. Bijna 10 jaar geleden is er een voetbalplaatjesactie geweest en de ondernemers van Veelzijdig Annen vonden het tijd om weer zo'n actie te organiseren.

Om iedere sport er bij te betrekken is besloten om alle sportverenigingen met jeugdleden aan te schrijven. De verenigingen hebben allen enthousiast gereageerd. Alle jeugdleden en hun begeleiders zijn op de foto gekomen, in totaal 438 sporthelden in verschillende sporten als voetbal, handbal, volleybal, tennis, gym en paardesport. Samen met een grote groep ondernemers zijn al die plaatjes verpakt in zakjes.

Vanaf 3 april kan gestart worden met sparen!. Alle sportplaatjes kunnen verzameld worden in een mooi verzamelalbum. Bij besteding van € 5,- bij een van de ondernemers van Veelzijdig Annen ontvang je een zakje plaatjes, met een maximum van 10 zakjes per keer. De verzamelalbums zijn voor    € 4,95 verkrijgbaar bij Tuinwinkel Klinkers, Coop Schippers, Slijterij Pinotage, Colors@Home Reitsema en AVIA Stadman. De actie loopt van 3 april t/m 19 mei.

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl