Annen-Info.nl

Wegwerkzaamheden Annerstreek

Langs de rijbaan van de Annerstreek, tussen de huisnummers 2 t/m 70 worden betonnen grasstenen aangebracht. Deze grasstenen geven extra versteviging aan de berm en zorgen er tevens voor dat het uitwijkende verkeer niet direct in de berm terecht komt. De verkeersveiligheid wordt hiermee vergroot. Langs het overige gedeelte van de Annerstreek worden geen graskeien aangebracht. Aan de even zijde is een molgoot aanwezig en aan de oneven zijde staan de bomen te dicht op te rijbaan. Graafwerkzaamheden leiden tot wortelschade.

De werkzaamheden, die namens de gemeente uitgevoerd worden door Fuhler Wegenbouw bv uit Emmen, vinden plaats vanaf woensdag 18 april tot en met vrijdag 11 mei 2018 (of zoveel langer of korter de werkzaamheden duren).

Overlast De uitvoering geeft enige overlast. Ten behoeve van de uitvoering wordt de rijbaan voor het doorgaande verkeer afgesloten. De woningen aan de Annerstreek blijven voor de bewoners goed bereikbaar. De bewoners hebben inmiddels bericht van de werkzaamheden gehad. Ook zijn de hulpdiensten geïnformeerd over de komende wegafsluiting. We doen ons best om de overlast zo kort mogelijk te laten zijn.

Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid via de Zwetdijk (gem. Tynaarlo) en de Zuidlaarderweg v.v.

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl