Annen-Info.nl

GLASVEZEL, ´t giet deur!

Beste inwoner van Annen,

Er is goed nieuws te melden: ´t giet deur!

Het Drents Glasvezel Collectief (DGC) heeft een samenwerkingspartner gevonden: Glasvezel buitenaf. Zij willen graag glasvezel aanleggen in uw omgeving: Noordoost Drenthe. Gezamenlijk organiseren we begin oktober informatiebijeenkomsten in uw buurt. Tijdens deze avonden vertelt Glasvezel buitenaf u graag meer over de campagne, de voordelen van glasvezel, de kosten en de planning. U komt toch ook?

Start wervingscampagne 1 oktober
Wij zijn erg blij met de samenwerking met Glasvezel buitenaf! Dit betekent namelijk dat het Glasvezelproject DGC in een stroomversnelling komt. Op 1 oktober start Glasvezel buitenaf al met een wervingscampagne. Doel is het aanleggen van glasvezel in het DGC-gebied. Als 45% van de inwoners in het hele DGC-gebied vóór 17 december 2018 voor glasvezel kiest, beginnen ze volgend jaar al met graven.

Goed gevoel over samenwerking
DGC zet zich al jaren in om een glasvezelnetwerk te realiseren. Het voelt heel goed om deze laatste fase samen met Glasvezel buitenaf op te pakken. We hebben constructieve gesprekken gevoerd en zijn blij dat deze ervaren glasvezelpartij nu campagne gaat voeren. Ze hebben al in 34 andere gebieden succesvol campagne gevoerd. Maar liefst 125.000 adressen heeft Glasvezel buitenaf al een aanbod gedaan en 60% daarvan beschikt na aanleg over snel internet.

“Wij staan te popelen om te beginnen” Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf

Informatieavond bij u in de buurt
Om u zo goed mogelijk te informeren, nodigen wij u graag uit op één van onze informatieavonden. Ook legt Glasvezel buitenaf hierop kort uit wat hun aanbod is. Supersnel internet, stabiele televisie én betrouwbare telefonie is nu ook voor Noordoost Drenthe binnen handbereik. We hebben in Annen in 2016 laten zien dat de belangstelling voor glasvezel erg groot was (62%). Maar liefst 30 buurtambassadeurs staan in de startblokken om u te informeren. Laten we van het leukste dorp van Drenthe de snelste maken.. Laten we er samen voor gaan!

Wij zien u graag op één van de informatieavonden!

Niet in de gelegenheid een informatieavond bij te wonen? Ga dan naar de website van Glasvezel buitenaf: www.glasvezelbuitenaf.nl  Hier vindt u alle informatie en leest u over de laatste ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Piet Steenbergen

Communicatie DGC     

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl