Annen-Info.nl

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

Bridgedrive voor Unicef

Download als een iCal bestand
x
Zondag, 19 November 2017 13:00
Hits : 437

Bridgedrive voor Unicef  bij de Anner Bridge Club op 19 november

Rond de dag van de Rechten van het Kind op 20 november organiseren mensen in heel Nederland bridgedrives. Heeft u zin om mee te doen? Met de opbrengst draagt u bij aan een betere wereld voor kinderen. Daarom organiseert de Anner Bridge Club een open Bridgedrive in het kader van de UNICEF Hartentroef actie op zondag 19 november 2017

Op deze dag wordt er gebridged bij mede sponsor Lounge-restaurant Woodz, Bosweg 1 te Anloo,  in 2 lijnen, over 6 rondes met 1 pauze. U bent welkom vanaf 13.00 uur. Aanvang drive om 13.30 uur. Het inschrijfgeld is €10,00 per persoon en wordt volledig afgedragen aan Unicef. Inclusief diner betaalt u €25,00 per persoon. Aanmelden via de website van de Anner Bridgeclub: www.nbbclubsites.nl/club/13034 via menukeuze Hartentroefdrive, waarna u het formulier invult.

De sleutel voor ontwikkeling! Met een Bridgedrive draagt u op een leuke manier bij aan een betere toekomst voor kinderen. De opbrengst gaat namelijk naar de programma's van UNICEF. Dit jaar gaan we er met z'n allen voor zorgen dat er nog meer kinderen naar school kunnen. Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Een kind dat goed onderwijs krijgt, krijgt kansen voor de toekomst. Daarom heeft ieder kind recht op goed onderwijs. Overal en altijd. Het aantal kinderen dat naar school gaat is in de afgelopen decennia toegenomen, maar de groei is er nagenoeg uit. Unicef werkt wereldwijd samen met overheden, maatschappelijke organisaties, gemeenschappen en kinderen zelf om de raderen van vooruitgang weer te laten draaien. Doe mee met de Bridgedrive In het weekend van 18 en 19 november brengen zo'n 5.500 bridgeliefhebbers in heel Nederland verandering in de situatie van kinderen door met elkaar een leuke en ontspannen dag te hebben. Bridge is bovendien een goede hersentraining en de inspanning geeft ontspanning. Mensen kunnen gezellig samenkomen én het is voor een goed doel. Win-win. In 2016 breekt UNICEF Bridgedrive eigen record De derde landelijke bridgedrive in 2016 heeft onze stoutste verwachting overtroffen. Dankzij de inzet van ruim vijfduizend bridgespelers in Nederland werd in 2016 een recordbedrag van € 58.301,- opgehaald voor UNICEF. Met dit bedrag kan UNICEF de strijd tegen kinderarbeid in Ivoorkust voortzetten.

Terug

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl