Annen-Info.nl

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

Groninger Studenten Cabaret Festival

Download als een iCal bestand
x
Zaterdag, 13 Januari 2018 20:00
Hits : 714

31e Groninger Studenten Cabaret Festival

Toegangsprijs €12,50, vrienden € 2,50

Jong en dynamisch Cabaret van het hoogste niveau, gewoon bij u in Annen!!

Voor het vierde jaar is Henk Geerdink, programmeur van Ons Dorpshuis, erin geslaagd om de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival naar Annen te halen. De naam van het leukste dorp van Drenthe staat fier tussen indrukwekkende plaatsnamen als Utrecht, Amsterdam, Antwerpen en Zwolle, iets om echt trots op te zijn.

In de schitterende Groningse Schouwburg waren bestuursleden Anneke en Betsy samen met Henk aanwezig bij de finale, waarin de plaatsen 1, 2 en 3 werden bepaald. Stuk voor stuk geweldige optredens, die, naast mooie verstilde momenten,  kramp in de lachspieren veroorzaakten! Wat een talent weer dit jaar en wat een weelde dat wij dat in ons eigen “Dorpshuistheater” mogen gaan zien. We gaan onze zaal omtoveren tot een heuse schouwburg! De drie finalisten zijn: Tim Alpherts met “Tim for Breakfast”, Daan van der Hoeven met “Vers gemaaid Gras” en Luuk van der Vaart met “Ter Kennisname”.

U bent natuurlijk allen van harte uitgenodigd op 13 januari. (pas op: in het boekje staat 31 januari, maar zaterdag 13 is de juiste datum!) Kaarten kosten €12,50, maar onze vrienden betalen maar €2,50! Zeer de moeite waard om dus gelijk vriend van Ons Dorpshuis te worden! U kunt zelf uw kaarten afhalen aan het Dorpshuis op maandag 8 januari tussen 19.00 en 19.30 uur of bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wees er op tijd bij, want het gaat druk worden. Heel graag tot ziens bij dit geweldige spektakel!

Locatie : Ons Dorpshuis

Terug

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl