Annen-Info.nl

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

Koffie Ochtend Plus

Download als een iCal bestand
x
Maandag, 26 Februari 2018 09:30 - 11:30
Deze herhaling is een uitzondering op het normale herhaalsysteem
Hits : 649

Koffie-ochtend Plus in dorpshuis Annen met presentatie over De Senior in het digitale tijdperk

Impuls organiseert in het dorpshuis in Annen elke 4-de maandagochtend van de maand een Koffie-ochtend Plus. Het is een inloopochtend, dus iedereen mag komen. U bent maandagochtend 26 februari welkom om 9.30 uur aan de Kruisakkers 36A in Annen. Deze keer vertelt Rieks Kampherbeek van de Bibliotheek Annen, u alles over de rol van ICT in de maatschappij en welke rol de bibliotheek hierin vervult, zoals met diverse cursussen. Ook gaat hij in op de rol van de bibliotheek als ontmoetingsplaats. Rond 11.30 uur zal de koffie-ochtend eindigen. Opgave is niet nodig.

 

 

Koffie-ochtend Plus in Ons Dorpshuis

Impuls, uw welzijnsorganisatie in de gemeente Aa en Hunze, gaat in het dorpshuis in Annen elke 4-de maandagochtend van de maand een Koffie-ochtend Plus organiseren. Het is een inloopochtend, dus iedereen mag komen. Vanaf 9.30 uur kunt u hier terecht voor een lekkere kop koffie of thee, plus een activiteit om aan mee te doen of bijvoorbeeld te luisteren naar een interessante lezing. Rond 11.30 uur zal de koffie-ochtend eindigen.

U bent maandagochtend 22 januari van harte welkom om 09:30 uur aan de Kruisakkers 36A in Annen. De volgende koffie-ochtenden vinden plaats op 26/2, 26/3, 23/4, 28/5, 25/6, 23/7, 27/8, 24/9, 22/10 en 26/11. Noteer de data alvast in uw agenda!

U hoeft alleen voor het kopje koffie/thee te betalen, opgave is niet nodig.

Locatie : Ons Dorpshuis

Terug

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl