Annen-Info.nl

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

Workshop Marktplaats

Download als een iCal bestand
x
Dinsdag, 24 April 2018 19:30 - 21:30
Hits : 495

Workshop Marktplaats in de bibliotheek.

Marktplaats is een advertentiesite die kopers en verkopers samenbrengt. Marktplaats kenmerkt zich vooral door het laagdrempelige karakter. De website is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een emailadres en een paar minuten tijd.

Elke dag bezoeken meer dan 2 miljoen mensen Marktplaats en samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten. Per dag worden er gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad.

Wilt u weten hoe u Marktplaats kunt gebruiken en wilt u ook weten waar u speciaal op moet letten om veilig te kopen of te verkopen? Kom dan naar de workshop “Marktplaats” die op dinsdag 24 april a.s.  van 19.30 uur tot 21.30 uur gehouden gaat worden in de Bibliotheek van Annen.

U kunt zich tot 14 april aanmelden door: een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bellen naar 088-0128295 op openingstijden naar de bibliotheek te gaan. De workshop wordt op een interactieve manier gehouden met praktijkvoorbeelden. Neem daarom als het kan uw laptop of tablet mee.

De kosten bedragen € 3,00 per persoon inclusief koffie, thee of fris.

Terug

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl