Annen-Info.nl

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

Hartentroefdrive

Download als een iCal bestand
x
Zondag, 18 November 2018Hits : 302

 

Bridgedrive voor Unicef bij de Anner Bridge Club op 18 november

 

Voor de vijfde keer organiseert UNICEF door heel Nederland Harten Troef voor kinderen. Op meer dan vijftig plekken, waaronder Anloo, zullen bridgespelers meedoen aan het landelijke bridgetoernooi. Dat is elk jaar rondom 20 november, de Dag van de Rechten van het Kind. In Anloo vindt de bridgedrive plaats op 18 november in Lounge-Restaurant Woodz .   Doel van Harten Troef is het bijeenbrengen van geld voor kinderen, dit jaar specifiek bestemd voor hulp aan vluchtelingenkinderen. In 2017 leverden de landelijke bridgedrives ruim 50.000 euro op voor onderwijs aan kinderen. ‘We zijn erg blij met de enorme inzet en dit bijzondere bedrag, afkomstig uit heel Nederland én Aruba’, aldus Nancy Hoogendorp van UNICEF Nederland.    Het landelijke evenement is bedacht door UNICEF-vrijwilligsters waaronder Carla Margry, fervent bridgester. In 2014 begon ze met het organiseren van de allereerste bridgedrive ten bate van UNICEF in haar woonplaats Breda. Nu worden in de maand november overal in het land dergelijke drives georganiseerd. ‘Fantastisch dat zoveel mensen meedoen’, aldus Carla Margry. ‘Een droom die uitkomt!’   Daarom organiseert ook de Anner Bridge Club een open Bridgedrive in het kader van de Unicef Hartentroef actie op zondag 18 november 2018. Op deze dag wordt er gebridged bij mede sponsor Lounge-restaurant Woodz, Bosweg 1 te Anloo, in 2 lijnen, over 6 rondes met 1 pauze. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. Aanvang drive om 13.30 uur. Het inschrijfgeld is €10,00 per persoon en wordt volledig afgedragen aan Unicef. Inclusief diner betaalt u €25,00 per persoon. Aanmelden via de website van de Anner Bridge Club: www.nbbclubsites.nl/club/13034 via menukeuze Hartentroefdrive, waarna u het formulier invult. of kijk voor het landelijke overzicht op: www.unicef.nl/bridgedrive    

 

 

Anner Bridge Club.

Wist u dat er elke donderdagavond en één keer in de 14 dagen op dinsdagmiddag gebridged kan worden? De Anner Bridge Club speelt van september tot en met april  drie competities. U bent van harte welkom om vrijblijvend een avond mee te spelen.

 

Er worden elk jaar maar liefst vier open bridgedrives georganiseerd, waar dus ook niet-leden van harte welkom zijn:

18 november: Hartentroefdrive

20 januari: Winterdrive

7 april: Lentedrive

26 mei: Aspergedrive

Zin om te leren bridgen?  De nieuwe bridgelessen starten vanaf januari elke woensdagavond. 

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of  Marianne Steenbergen 06-29099481

Terug

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl