Annen-Info.nl

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand

"Huiskamer" zittend dansen

Download als een iCal bestand
x
Maandag, 25 Maart 2019
Deze herhaling is een uitzondering op het normale herhaalsysteem
Hits : 14

 

Zittend dansen in Annen

 

Op maandag 25 maart kunt u tijdens een gratis proefles tijdens de koffieochtend kennis maken met zittend dansen. Deze proefles staat onder leiding van docente Marijke Kruunenberg. Zitdansen is geschikt voor iedereen die van dans en muziek houdt. Actief en inspirerend. Juist ook voor degenen die niet meer zo mobiel zijn. Mocht u dit goed bevallen, dan kunt u zich opgeven voor 5 lessen. Er zullen tijdens de proefochtend inschrijfformulieren klaar liggen.

 

De kosten

 

De kosten voor deze 5 lessen bedragen € 15,00. De lessen vinden plaats op:

 

1, 15, 29 april, 6 en 20 mei van 10.00 – 11.00 uur in het dorpshuis in Annen.

 

De koffieochtend in Annen vindt elke 2e en 4e maandag van de maand plaats in het dorpshuis in Annen.

 

Geen vervoer?

 

Heeft u geen vervoer? Ook dat kan geregeld worden.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Hopman of Grietje Paas, T. 0592-245924 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Agenda “Ons Dorpshuis”   www.dorpshuisannen.nl

- Elke 2e maandagochtend van de maand “Huiskamer”,  waar gezellig met elkaar een praatje gemaakt kan worden en waar in het pas opgerichte “Repaircafé” uw kapotte spullen een nieuwe kans kunnen krijgen.

- Elke 2e dinsdagochtend van de maand “Huiskamer”, inloopspreekuur IMPULS van 10.00 uur tot 12.00 uur. Waar vragen over mantelzorg en de leefbaarheid in Annen behandeld worden en gezellig koffie wordt gedronken.

- Elke 4e maandagochtend van de maand “Huiskamer” van 9.30 uur tot 11.30 uur waar een lezing of een presentatie te volgen is over een interessant onderwerp.

Info over de “Huiskamer ochtenden: Martine Hopman, buurtwerker bij IMPULS, welzijnsorganisatie van gem. Aa en Hunze. Tel: 0592-245924  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl