Annen-Info.nl

Koningsdag

Koningsdag Annen Op vrijdag 27 april is het weer zover: Koningsdag op de Brink in Annen! De vrijwilligers van Vrienden van Oranje zijn druk bezig met het samenstellen van een leuk programma tijdens deze dag.

Traditiegetrouw begint het feest ‘s morgens met het oranjeontbijt, aangeboden door de Ondernemersvereniging Annen. Dit is een terugkerend festijn, dat ongeveer in 1990 bedacht is door de Ondernemersvereniging Anno om hun klanten te bedanken voor hun klandizie. Het oranje ontbijt vindt plaats op de Brink en is gratis.

Vervolgens begint het programma dat wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Oranje. Koningsdag in Annen kenmerkt zich door enorm veel activiteiten voor in het bijzonder de basisschooljeugd in Annen en biedt podium voor plaatselijk cultureel talent. In nauwe samenwerking met meerdere verenigingen, basisschool de Eshoek, bedrijven uit Annen en hulp van veel vrijwilligers organiseren wij elk jaar een gevarieerd evenement dat zelfs door het publiek van buiten Annen gewaardeerd wordt.

Hoe werkt het? Je kunt deelnemen aan de activiteiten op vertoon van een stempelkaart. Kinderen die in Annen op school zitten of naar een kinderdagverblijf gaan krijgen daar hun stempelkaart. Kinderen die in Annen wonen maar een basisschool of kinderdagverblijf buiten Annen bezoeken, kunnen een stempelkaart ophalen bij de stand van de Vrienden van Oranje op de Brink. Wanneer je een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zal de stempelkaart voor je klaarliggen met je naam er op. Voor alle andere kinderen tot en met de basisschool leeftijd is de stempelkaart te koop voor € 6,25.

Kijk voor meer informatie en voor het programma op www.vriendenvanoranje.nl.

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl