Annen-Info.nl

Marvel Open Tennis toernooi

Logo TCA 72dpi

Marvel 2017

Na acht succesvolle edities van het Marvel Open vindt dit jaar tussen maandag 4 en zondag 10 september 2017 (incl. voorweekend van 2&3 september) voor het negende achtereenvolgende jaar het Marvel Open plaats op de tennisbanen van TC Annen!

Gedurende deze week hoopt Tennisclub Annen weer meer dan 100 tennissers uit de gehele regio te mogen ontvangen aan de Kruisakkers in Annen en een gelijk aantal supporters om hun aan te moedigen!

marvelOok dit jaar is Marvel Consultancy hoofdsponsor en daarmee naamdrager van het open tennistoernooi van TC Annen. Externe consultants bieden ondersteuning op het gebied van management, kwaliteitszorg, interim management en bedrijfsverbetering. MARVEL consultants zijn een sparringpartner voor innovatie en bedrijfsverbetering. MARVEL consultants zijn vakkundig, gemotiveerd en met inlevingsvermogen voor u, uw organisatie en uw doelen of problematiek (kijk op www.marvel.nl voor meer informatie).

Gedurende de week zal er worden gestreden in het Heren Enkel, Heren Dubbel, Dames Enkel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel in de speelsterktes 4, 5, 6, 7 & 8!

De minimumleeftijd voor deelname aan dit open toernooi is 20 jaar.

Uiteraard hoopt TC Annen op een groot deelnemersveld en hoopt dat ook jij je hiervoor zal inschrijven! Dit kan via Toernooi.nl <Klik Hier>

Schrijf je uiterlijk 20 augustus in!

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van het Marvel Open 2017 kun je ons volgen op Facebook (www.facebook.com/marvel.annenopen) en Twitter (@MarvelOpen2017)!

Mocht je verder toch nog vragen hebben kun je ook een e-mail sturen naar de ToernooiCommissie Marvel Open 2017 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 We hopen je tussen maandag 4 en zondag 10 september te mogen verwelkomen op de tennisbannen van TC Annen als deelnemer of supporter!

 

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl