Annen-Info.nl

Pedaal Vocaal

pedaalvocaal

Een muzikaal en actief jaarlijks evenement in het stroomdalgebied de Drentsche Aa op

de 3e zondag in september

Natuur, Cultuur en Fietsen.
Lekker fietsen, genieten van het prachtige landschap en ook nog op mooie muziek getrakteerd worden. Tijdens Pedaal Vocaal komen deze drie zaken zomaar bij elkaar!
Op deze zondag treden  koren, sing a song writers, bands kwintetten op, op schilderachtige locaties in Noord-Drenthe. Via deze site zijn ook fietsen te huren.

Deelnemers.
Pop, klassiek, wereldmuziek, gospel, musical, jazz, kleinkunst, a capella of met pianobegeleiding – alle genres komen voorbij tijdens de concerten die steeds 25 minuten duren. De prachtige optredens vinden plaats tussen 11.00 en 17.00 uur, elk twee keer op verschillende locaties.

Wil je als groep deelnemen? Meld je dan aan via dit formulier.

Locaties.
De Pedaal Vocaal locaties liggen allemaal op fietsafstand van elkaar en zijn stuk voor stuk bijzonder te noemen. Zowel in het uitgebreide programmaboekje als op de website wordt het schema met optredens en een duidelijke routekaart opgenomen, zodat iedereen zijn eigen route kan uitstippelen. Alle locaties zijn natuurlijk ook met de auto te bereiken!

Toegang.
Toegangskaarten (passe-partouts voor alle optredens) zijn via de site verkrijgbaar. Ook op iedere locatie waar je wilt starten met Pedaal Vocaal kun je er één krijgen.
Voor €15,- bezoek je zoveel concerten als je maar wilt.

Drentsche Aa.
We zijn trots op dit prachtig stukje Drenthe en ondersteunen dit met voor elke bezoeker €1,- tbv het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Beleef Pedaal Vocaal
op
zondag 15 september 2019!

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl