Annen-Info.nl

Advendo toneel

De toneelvereniging ADVENDO is in 1869 opgericht. ADVENDO betekent: AANGENAAM DOOR VRIENDSCHAP EN NUTTIG DOOR OEFENING.
De vereniging bestaat uit 11 spelende leden en 250 donateurs.

Uitvoering 27 november 2010De spelende leden zijn:
Otto van Geldere, Hendrik Dekker, Jan Oostland, Greetje Ottens, Willy Dekker, Ina Kirchhoff, Betsy Wijnholds, Henny Kregel, Harrie Hamminga, Alie Oosterman en Hetty Behling.

Soufleur:
Gea Aling

De regie is in handen van:
Hebbo Benthem.

Het bestuur bestaat uit:
Hetty Behling 0592-272672 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorzitter)
 Willy Dekker 0592-272135 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretaris)
Otto van Geldere 0592-271290 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (penningmeester)

Lijkt het u leuk om ons te zien spelen of draagt u de vereniging een warm hart toe, dan kunt u donateur worden. De donateurskosten zijn €5 per persoon per jaar. U kunt zich melden bij het bestuur.

 Advendo uit Annen speelt “ Mens, had dat toch gezegd” op 25 en 26 november!

Steeds meer mensen trekken de wandelschoenen aan. De vrijgezelle broers Evert en Seine krijgen het advies van de “maatschappelijk werkster” om deze lopers onderdak te bieden.

Uiteraard komen er rare types op af, maar als blijkt dat na een tijdje een kostbaar voorwerp uit hun achteraf gelegen huis is verdwenen, dan hebben de broers geen goed woord over voor de geiten-wollen-sokken-lopers.

De “politie” die hen wil helpen wordt het huis uitgebonjourd. De broers gaan nu zelf op onderzoek uit. Hier gaat echter veel mis en de broers begaan de ene stommiteit na de andere. Dit alles brengt veel hilarische momenten met zich mee. 

Dit blijspel “ Mens, had dat toch gezegd” van Roel Kassies, onder leiding van Hebbo Benthem, kunt u zien op vrijdag 25 en zaterdag 26 november vanaf 20.00 uur in het Dorpshuis in Annen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. 

Donateurs kunnen gratis kaarten ophalen op maandag 21 november tussen 19.00 en 20.00 uur in het Sportcafé in Annen. Bent u géén donateur, maar u wilt wel graag onze voorstelling bezoeken, dan kunt u ook op maandag 21 november kaarten ophalen à € 7,50 per stuk. Tevens worden er aan de zaal op beide avonden ( zolang de voorraad strekt) kaarten verkocht.
Wanneer u nog donateur wilt worden, dan kunt u contact opnemen met
Otto van Geldere ( 0592-271290 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). 

Toneelvereniging Advendo ziet u graag op één van beide avonden!

 

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl