Annen-Info.nl

Vocaal Festival

Vocaal Festival Annen

 

Het Vocaal Festival Annen is een jaarlijks festival en vindt plaats in het 2e weekend van juni.

Het prachtige festival biedt een podium voor diverse optredens en trekt jaarlijks bijna 5.000 bezoekers!

10 podia in één dorp, waar de deelnemers de bezoekers trakteren op mooie en verassende optredens. Drie dagen vol zang- en muziekplezier voor zowel deelnemers als bezoekers. 

Maar het Vocaal Festival Annen heeft nog veel meer te bieden! Zo is het mogelijk om diverse workshops te volgen, te zingen met een Symfonie Orkest, met 80 muzikanten tijdens Festival Proms. Dit is voor deelnemers en bezoekers een unieke belevenis die elk jaar weer een diepe indruk achterlaat.

Programma 2019

In 2019 viert Vocaal Festival haar 10-jarig bestaan!
Zaterdag 8 juni Vocaal Festival Annen, deelnemende koren treden op tien verschillende podia op, tussen deze podia rijdt een doorlopende (gratis) dienstregeling met historische bussen. Daarnaast zijn er diverse gratis workshops te volgen.

Festival Proms, Veenkoloniaal Symfonie Orkest treedt op met koren o.l.v. Lubertus Leutscher. In 2019 wordt het 7e Festival Proms georganiseerd.  Een spectaculaire afsluiting van het Vocaal Festival Annen. Maak kennis met deze bijzonder mix van klassiek, filmmuziek, opera, musical, pop en/of streektaal door koren en orkest!

Zondag 9 juni Festival on Tour bevat bijzondere voorstellingen op steeds verrassende en onverwachte locaties. Deze locaties zijn te bereiken met historische bussen, geniet van een rondrit door het bijzondere landschap van Aa tot Hunze naar deze prachtige locaties. Deze locaties zijn niet alleen per bus te bereiken maar u kunt er ook voor kiezen deze route te fietsen.


 Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website:
http://www.vocaalfestivalannen.nl/

Daarnaast organiseert de stichting Vocaal Festival Annen Pedaal Vocaal, een muzikaal en actief jaarlijks evenement in het stroomdalgebied de Drentsche Aa op de 3e zondag in september.

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website van Pedaal Vocaal.
http://www.pedaalvocaal.nl/

Pedaal Vocaal

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl